skip to Main Content

Buffelsvlei Wedding Michael & Nadia

 

Sjoe Nadia, jy was darem ‘n pragtige bruid. So klasiek, en terselfde tyd modern met ‘n tidseltjie vintage. Ai die reen het die hele “shoot” verander. Maar nou ja nogsteeds was julle wonderlik om mee te werk. Baie geluk

met hierdie groot en spesiale dag. Mag julle vir altyd gelukkig wees. Baie Geluk!

This Post Has 4 Comments
  1. What a gorgeous couple and the photographs totally do you justice. Mila is too cute as always! Love you guys so very much. xxx

  2. Hi Karen en kie!
    Baie dankie vir hierdie foto’s – hulle het so mooi uitgekom! Ons kan nie wag om die res te sien nie – en is ook vreeslik opgewonde oor die dvd! Baie dankie dat julle dit vir ons moontlik gemaak het om steeds sulke prag foto’s te kon he – selfs al het die hemele behoorlik oopgemaak daardie dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top